WEER NAAR GHANA!

Het is vandaag voorlopig onze laatste dag dat we in Nederland zijn. Morgen hopen we D.V. weer te vertrekken voor een langere periode naar Ghana. Deze maal gaan we niet met ons tweeën, maar gaan ook dochter, schoonzoon en drie kleinkinderen uit Noorwegen mee. Verder gaan er een moeder met haar zoon uit Denemarken mee. Het is dus een internationaal gezelschap deze keer.

Het zal een hele overgang zijn; het is erg warm in Ghana zo’n 35 graden. Dus morgenavond om een uur of 10 hopen we in korte mouw buiten op het terras van ons hotel te zitten. Woensdagochtend gaan we dan verder met de bus naar Sunyani en vandaar met taxi’s naar Nsoatre.

We zien er erg naar uit om de weeskinderen en de staf weer te ontmoeten.

18.1Op dit moment zullen we niet vooruitlopen op de plannen die we hebben, eerst maar eens de situatie observeren en aan de temperatuur wennen. Zodra we daar gelegenheid voor hebben beginnen we weer aan het vervolg op de blog en houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Maar eerst zullen we ruim 5.400 km moeten vliegen, althans vanaf Schiphol, de Noorse en Deense reizigers moeten nog verder vliegen.

Woensdag nog ruim 400 autokilometers zo’n 8 uur.

Eén gedachte over “WEER NAAR GHANA!

 • 25.01.2016 om 10:14
  Permalink

  Beste Wim, Tiny en fam.,
  Goede reis en goede tijd in Ghana!

  God’s zegen.

  Hartelijke groet,
  Leo

Reacties zijn gesloten.