STRAND EN ZEE!

Prachtig strandweer op dinsdag, oppassen om niet te verbranden.

Om half negen eerst uitgebreid ontbijten in het open restaurant aan het strand tussen de palmen. Er was een uitgebreid buffet en we namen alle tijd om rustig te ontbijten.

We lieten voor ons gehuurde huisje die direct aan zee ligt de ligbedden klaar zetten met de matrassen. Zelf konden we ook nog op ons eigen terras gaan zitten waar twee stoelen met kussens en een tafeltje waren neergezet.

Na enige tijd kwamen ook de anderen maar vooral Bente wilde zo snel mogelijk de zee in.

 79.1

Om elf uur lieten we ons gebruikelijke kopje cappuccino brengen en voor de kinderen hadden we cola en andere frisdrank in het koelkastje staan in ons huisje. Ria en Herbert hadden met de kinderen een dubbel huisje direct achter ons huisje dus dat was erg gemakkelijk. Hun huisje had een tussendeur zodat ze binnenin van de ene naar de andere konden lopen. Ook zij hadden in elke kamer een koelkastje.

 79.2

Als lunch namen we allemaal een kokosnoot en wanneer je ook het vruchtvlees eet is dat een voedzame maaltijd en nog gezond ook.

79.3 

Na de avondmaaltijd dronken we nog gezellig met elkaar koffie of frisdrank bij Ria en Herbert.

79.4 

79.5

 

 

Tiny en ik gingen daarna genieten van de avond voor ons huisje uitkijkend over strand en zee. En zoals te zien op de foto van Tiny hadden we een gezellig kleurtje gekregen.