NAAR NSOATRE!!

Na een goede nachtrust zaten we om 8 uur aan een ontbijt. Daarna moesten we op vervoer naar het VIP busstation wachten. Natuurlijk waren de twee busjes net weg om mensen op te halen maar ze kwamen er zo aan. Nu dat duurde best een tijdje en na verloop van tijd bleek er één busje door te zijn gereden naar het vliegveld. Maar geen probleem de bagage zou dan met een pick-up gaan. Toen die kam aangereden moest hij keren om achteruit naar de ingang te rijden voor het laden van de bagage. Tijdens het keren kwam het busje voor ons en die draaide direct de bocht om voor ons. Dat was natuurlijk niet de bedoeling dus even weer terug voor de bagage pick-up. Uiteindelijk kwamen we bij het VIP station, de bus voor Sunyani stond klaar maar helaas niet met voldoende plaats voor ons tienen. Dus wachten op de volgende en dat was een oude niet zo comfortabele bus. Dat vond de chauffeur ook, dus hoefden we maar GHcedis 40 per persoon te betalen in plaats van GHȼ 45.

20.1Solo ging weer eens even met de chauffeur praten en die besloot toen om de eindbestemming te veranderen in Berekum zodat wij tot Nsoatre konden blijven zitten en voor de deur uit konden stappen. Om ruim 11.00 uur vertrokken we en na twee sanitaire stops waren we tegen 19.00 uur in Nsoatre, waar de weeskinderen klaar stonden om onze bagage van de straat naar het ommuurde terrein te dragen. Daar wachtte ons een heerlijke maaltijd en daar waren we wel aan toe!

Het was al tegen tienen toen we als volwassenen in ons huis koffie dronken en om 11 uur lagen in elk geval Tiny en ik in bed.