MERCY!

Geboren 8 april 2004, opgenomen in het weeshuis 19 januari 2007

88.1

Mercy’s ouders zijn Isaac Boateng en Felicity Anane. Zowel de families van vaders kant als van moeders kant waren zeer arm. Daarom ging het jonge echtpaar naar Ivoorkust om daar te gaan werken en om zo geld te kunnen zenden naar hun beide families.

In 2004 werd in Ivoorkust dus Mercy geboren.

Gedurende de tweede helft van 2005 vernam de familie niets meer van het jonge echtpaar. Tot dan ontving de familie regelmatig geld van het echtpaar. Het was dus een grote teleurstelling dat de geldstroom was gestopt.

Tot verdriet van de familie ontvingen ze in februari 2006 het bericht dat de ouders van Mercy tijdens de burgeroorlog in Ivoorkust waren vermoord.

Een Ghanese man, die de burgeroorlog heeft overleefd, heeft Mercy naar Nsoatre gebracht.

Op 19 januari 2007 is ze opgenomen als eerste kindje in het weeshuis, welke toen zo goed als gereed was voor de echte start in februari 2007.

2015, leeftijd 11 jaar, Primary School klas 6.

Mercy is een heel vrolijke meid met heel veel humor. Mercy haalt graag grapjes met je uit en kan hier zelf hard om lachen. Ze helpt graag in de keuken.

Voor school is Mercy wat nonchalant en kan zij het huiswerk uitstellen. Maar ze kan het wel.

Mercy houdt van spelletjes spelen en kan hierbij goed tegen haar verlies. Ook kan Mercy het heel goed vinden met huisvader Seth en ook valt zij goed in de groep bij haar broers en zussen.

Mercy, een heel lief en enthousiast meisje!