HET WORDT DRUK EN GEZELLIG!

Om kwart voor acht ontvingen ik deze zaterdagmorgen 30 juli al een WhatsApp dat Machteld, Joanne en Marylien veilig waren aangekomen en dat ze nu naar de VIP busstation gingen voor hun reis naar Nsoatre. Van de meiden gaat er één assisteren in de kliniek en de andere twee in het kindertehuis. Op 23 augustus hopen zij terug te reizen.

Zij waren gisterenavond laat vertrokken vanaf Schiphol en reisden via Casablanca. Er zijn dus meerdere mogelijkheden om naar Accra te vliegen en je eerst te oriënteren op de voordeligste vlucht. Door deze vlucht bespaarden ze een dure overnachting in Accra.

119.1Door het appje van Solo was ik wakker geschrokken. Ik ben nog herstellende. Op vakantie in Limburg werd ik vorige week van vrijdag op zaterdag ziek. Uiteindelijk besloten Tiny en ik om naar huis te gaan. Dus ik ben aan het kuren met antibiotica. Donderdag begon de koorts, 39.8, te dalen en besloten we dat Tiny alsnog naar Oldenburg in Duitsland zou gaan voor ‘TEENSTREET 2016’ om op Krister en Bente te passen. Ria, Herbert en Marthe hebben een taak in de organisatie en Eskil is er als deelnemer. Wij zouden op de jongste twee letten en donderdag afreizen. Maar Tiny is dus nu alleen gegaan en heeft het erg naar haar zin, ze kon nog een laatste kamer in het naastgelegen hotel boeken. Wanneer alles goed mag gaan hoopt ze woensdag weer terug te rijden.

119.2De 7 aanwezige bezoekers hebben het uitstekend naar hun zin en zijn druk met de verschillende taken. Op de foto’s hebben de speelwerktuigen een fris kleurtje gekregen en worden verder opgeknapt.

119.3Wij wensen alle 10 bezoekers nog een goede en gezegende tijd!

 

 

 

119.4