EEN DAGJE UIT!

Vorige week zijn de 10 bezoekers samen met de jongste kinderen: Gideon, Benjamin, Stephan, Amanda, Lisa en Saartje. En verder met kindertehuis manager Juliet, Solo met zoontje Christiaan een dagje uit geweest. Daarvoor hadden ze een bus gehuurd.

120.1

120.2Eerst werden de watervallen in Nkintampo bezocht. Dat was dolle pret en de kinderen genoten volop. Daar werd ook de lunch gebruikt.

 

120.3

120.4Vervolgens werd er naar Boabeng-Fiema gereden. Daar leven in een bomenreservaat tussen de twee dorpen: 500 Campbell’s Mona apen (bruin) en 200 Geoffroy’s Pied Colobus apen (zwart-wit).

De mensen in de buurt geloven dat apen heilig zijn en geen kwaad mag worden aangedaan.

In het begin van de avond is het hele gezelschap weer veilig in Nsoatre teruggekomen. De oudere kinderen waren wel jaloers toen ze de verhalen van de jongeren hoorden van de belevenissen van die dag.

Op vrijdag zijn er 4 bezoekers teruggekeerd naar Nederland. Vandaag 8 augustus gaan er 3 van de bezoekers samen met een vriendin die in Ghana verblijft en zaterdag naar Nsoatre is gekomen, naar de kust voor nog enkele dagen.

Na vandaag zijn dus de 3 laatst aangekomen bezoeksters nog in het gastenverblijf aanwezig, maar op 23 augustus komen er weer nieuwe gasten aan in Accra.