GASTEN ZIJN WELKOM!

In de afgelopen periode heeft Herbert een aantal verbeteringen of reparaties uitgevoerd in het gastenverblijf. Bovendien heeft hij de aannemer gewezen op een aantal gebreken. De aannemer gaat deze gebreken in de komende periode aanpakken.

83.1

83.2Het interieur is ook aangepast zodat grotere groepen er een onderkomen kunnen vinden. Ria en Herbert hebben contacten gelegd met YWAM en OM, beiden internationale organisaties, waarvoor beiden zijn uitgezonden geweest. OM komt dit jaar met de Logos-Hope naar Ghana en had gepland om dit jaar ook met een team vanuit Sunyani te gaan werken aan de verspreiding van christelijke lectuur. Met YWAM International zijn er contacten over eventueel te sturen teams voor diverse werkzaamheden. YWAM Ghana is in contact gebracht met lokale kerken want zij willen dit voorjaar naar de regio Nsoatre komen. De personen uit Ghana, Togo en Kenia moeten dan bij kerkleden worden ondergebracht.

83.3

83.4Voor 2016 hebben we vanuit Nederland alweer 13 boekingen van stagiaires of andere bezoekers die willen helpen in de dagopvang, het kindertehuis, de basisschool of de handen uit de mouwen willen steken en helpen in onderhoud tuin of gebouwen.

 

 

83.5

Over de hele lengte van het gebouw is er een groot en breed overdekt terras waar eventueel activiteiten voor de kinderen georganiseerd kunnen worden, maar waar je natuurlijk ook gewoon kunt relaxen. Zie 1e foto.

De keuken.

 

De foto’s geven een indruk van de accommodatie.

83.7

 

 

 

83.6