75 JAAR!

99.1Afgelopen zaterdag 7 mei ben ik 75 jaar geworden. We hopen dat ons samen met Tiny nog jaren mogen worden geschonken. Jaren waarin we nog zo gezond mogen zijn om samen naar Ghana te gaan. Maar dit jaar is het laatste jaar dat we nog een functie binnen “Kinderhulp” zullen vervullen. Tijdens de komende periode zal mijn oudste zoon, Johan, mijn plaats in het bestuur in gaan nemen.

De in februari/maart organisatorische veranderingen die ik samen met dochter Ria in Ghana heb ingevoerd, tijdens onze periode in Ghana, werken zeer positief op het functioneren van “Heart for Children Foundation” de organisatie in Ghana met inmiddels 17 betaalde medewerkers.

99.2

 

 

De coördinatie van bezoekers en stagiaires aan Ghana worden inmiddels gedaan door kleindochter Christine. Al degenen die een bezoek gaan brengen komen vooraf bij ons thuis waar we dan het een en ander vertellen over het toekomstige verblijf in Ghana. Dit hopen we samen met Christine te blijven doen zolang dat mogelijk is.

 

99.3

 

Ook in het kindertehuis was het zaterdag een beetje feest, Mercy was er trots op dat haar “vader” jarig was. Juliet besloot om voor de kinderen het gerecht klaar te maken waar Opa dol op is: rijstepap.

 

 

 

99.4

Terwijl we dit schrijven genieten Tiny en ik van een zonnige vakantie in Enter.