WINKELEN!

Nadat de sneeuwschuiver donderdagmiddag geweest was besloten Ria en Tiny lopend naar beneden te gaan om toch een paar boodschappen te kopen. Maar Herbert vond het niet verantwoord, want wanneer Tiny zou vallen en iets zou breken zijn we in de problemen. Hij besloot samen met Ria te proberen met de auto naar beneden te gaan en hoopte daarna weer naar boven te kunnen komen met de auto. Nu het is gelukt!
Het grote probleem is alleen nog steeds, dus vrijdagavond, om vanaf de parkeerplaats thuis de weg op te komen, we moeten met nog steeds duwen.
’s Avonds was er in Sandnes een bijeenkomst van de kerk voor de jongeren. Marthe woont in Sandnes dus die ging en Eskil ging vanuit Stavanger er naar toe. Ria besloot om met Krister het ook te gaan proberen om er te komen. Ook dat is gelukt. De E39 was goed bereikbaar en inderdaad waren er buiten de hoger gelegen plaatsen geen problemen.
Vandaag, dus vrijdag, gingen wij al om 8 uur op pad. Eerst moest Bente naar school gebracht worden, Krister had maar tot 11.00 uur school, dus die bleef thuis, want om hem om 11.00 uur op te halen en daarna Bente om 13.00 uur zou ons programma om te gaan winkelen in de war brengen. Nadat we Bente hadden afgeleverd gingen we met Marthe naar het ziekenhuis in Stavanger. Zij moet in verband met haar bezoek aan Amerika een verklaring hebben dat ze geen tuberculose heeft. Tiny en ik wachtten in het restaurant tot Ria en Marthe terug waren.
Daarna terug naar Sandnes naar een groot winkelcentrum. Na een en ander gekocht te hebben zijn we gaan lunchen en daarna hebben we Marthe naar haar appartementje gebracht en Bente opgehaald. Om 14.00 uur waren we weer thuis. De zon begon al weer onder te gaan en daar hebben we van kunnen genieten.

Vanavond is er een zangavond in Sandnes, Marthe wilde er graag naartoe, maar Tiny en ik waren nog te moe om er naar toe te gaan. Dus om half zeven is Ria weer naar Sandnes gereden om met Marthe naar de zangavond te gaan. Er zijn tot aan de Kerst nog diverse zangavonden dus we hebben nog mogelijkheden.
We begrijpen na vandaag dat de school van Bente en Krister niet begreep waarom ze gisteren niet naar school konden; buiten dit gebied zijn de wegen goed berijdbaar, wel was het rondom de school en op parkeerplaatsen heel glad door een laagje ijs.

Eén gedachte over “WINKELEN!

 • 16.12.2017 om 16:40
  Permalink

  Hoi Tiny en Wim,
  Geniet van de natuur en samenzijn met familie!!!!
  Goede zondag gewenst en hartelijke groeten aan allemaal,
  Jannie en Arie.

Reacties zijn gesloten.