VERJAARDAG

Vandaag 23 februari is het de verjaardag van Catrien. We zijn vanmorgen eerst naar Kantro geweest, daarover in het volgende stukje. Daar is de verjaardagsfoto van Catrien gemaakt.

IMG_0407

Nadat we terug waren zijn we op de koffie geweest om de verjaardag te vieren. Tiny had een cake gebakken. Met wat jam op de cake was er toch gebak op de verjaardag. Ook de weeskinderen hebben genoten van de verjaardagscake.

IMG_0439

De woonkamer was versierd. De woonkamer is heel groot. Alle spullen voor de kliniek waren uitgestald en gesorteerd op de eettafel en stoelen. Maandagochtend hopen we dat naar de kliniek te brengen. Ze zullen daar wel blij zijn want met elkaar hebben we over de € 1.500 aan apparatuur, verbandmiddelen en medicijnen om te overhandigen. De woonkamer heeft een eettafel met 6 stoelen en verder zijn er twee zitjes met elk 4 gemakkelijke stoelen.

IMG_0444

Het gastenverblijf is heel ruim. Het heeft een ruime keuken met koelkast en gasfornuis.

Verder zijn er vier ruime tweepersoonsslaapkamers met elk een badkamer. Elke slaapkamer heeft een ruime dubbele kast. En verder staan er kasten in woonkamer en keuken.

IMG_0446

Na de koffie hebben de kinderen gezongen voor Catrien terwijl wij onze lunch hadden. Maar we konden ze prima horen zingen, want hard is belangrijker dan mooi in Ghana. We zitten toch al de hele dag in de muziek vanwege de begrafenissen. In de ingang van de kerk was een vrouw van 84 jaar oud opgebaard. Daar tegenover staan in U opstelling overkappingen opgesteld waaronder de bezoekers kunnen zitten. Ik was gisteren even wezen kijken toen ze de boel aan het versieren waren en werd meteen uitgenodigd door de zoon, die ouderling in de kerk is. Om 4 uur vanmorgen zou ze worden opgebaard en daarna beginnen de gasten te komen.