ORANJE!!

37.1Alweer vrijdag en dus is het weer oranje op de dagopvang. Het lijkt wel koningsdag met al die vrolijke oranje kleding.

 

 

 

 

37.2Opnieuw is het een zeer warme dag, zelfs de kippen hebben om 11.00 uur al de schaduw opgezocht.

 

 

 

37.3Max de geit van Bente is gisteren verplaatst naar onze tuin waar hij aan verse blaadjes kan knabbelen. Hij heeft een lotgenoot aan de andere kant van de muur dus er wordt veel over en weer gemekkerd. En dat doen ze ook ’s nachts.

 

 

37.4De moeder van Solo komt op visite om een bak fruit te brengen en daar zijn we blij mee. We maken een foto van moeder en zoon.

Na de lunch zijn Ria en ik verder gegaan met onze besprekingen. Het is nu verder afwachten op de antwoorden die in de eerste dagen van de volgende week zijn toegezegd.

De weeskinderen zijn terug van school met mooie nieuwe uniformen aan. Waarschijnlijk voor 6 maart de Onafhankelijkheidsdag. Staat er op de T-shirts zowel voor als achterop Deutch in plaats van Dutch, dit is een typisch voorbeeld zoals dingen in Ghana gaan; alles gaat fout omdat ze niets controleren. En wanneer je ze er opmerkzaam op maakt lachen ze maar wat, ook iemand als Solo, dat maakt iets proberen te veranderen zo moeilijk. Het is niet alleen moeilijk maar ook vermoeiend. Daarom vandaag een korte blog.