NSOATRE HEALTH CENTRE

Vandaag dinsdag zijn we naar de kliniek geweest. Dinsdagmorgen is de tijd van het consultatiebureau. Bertine, Nadine en Tiny hebben weer veel babyvestjes uitgedeeld. Verder hebben we alle afdelingen van de kliniek bezocht.

IMG_0228

Ook konden we constateren dat er daadwerkelijk aan de verbeteringen was begonnen. Ze waren druk bezig met de fabricage van de blokken. Ook zijn we bij de waterpomp wezen kijken, het is nog een flinke afstand die met een pijpleiding moet overbrugt worden. Ook de stroom moet van ver komen, maar dan van de andere kant. Solo vertelde dat de aannemer zowel stroom als pijpleidingen ondergronds wil aanleggen op een diepte van 1,8 – 2 meter. Het water wordt naar vier watertorentjes gepompt en vandaar gedistribueerd. De aannemer heeft tijdelijk een handpomp geplaatst en het boorgat op orde gebracht, we konden constateren dat er goed water uit komt.

IMG_0253

’s Middags zijn Nadine en Bertine met de meisjes van het weeshuis gaan knutselen. Daarna zijn ze touwtje gaan springen en deden ook Georgina, Juliet en enkelen van de jongens mee.

2 gedachten over “NSOATRE HEALTH CENTRE

  • 28.02.2013 om 19:25
    Permalink

    Nee de pomp komt naar ons terrein voor als de stroom bij ons uitvalt

  • 28.02.2013 om 14:34
    Permalink

    Handig met een handpomp. Misschien is het een idee die te laten staan mocht de stroom gedurende lange tijd uitvallen?

Reacties zijn gesloten.