GEORGE!

Geboren 19 augustus 2002 , opgenomen in het kindertehuis op 21 juni 2007
De ouders van George zijn Anthony Boahen en Mavis Asamoah.

122.1

George’s moeder stierf na een korte ziekte op 3 mei 2003 in Berekum, in het Holy Family Hospital. George grootmoeder ging voor hem zorgen.

Zijn vader was een goede verantwoordelijke vader en deed alles wat van hem verwacht werd als vader. Om voor een inkomen te zorgen ging de vader begin 2005 naar Libië. Na 6 maanden in Libië reisde hij door naar Marokko. In februari 2006 probeerde hij met een boot naar Spanje te komen. De boot zonk en George’s vader verdronk samen met de andere Afrikaners in de zee.

De grootmoeder zorgde goed voor George maar gezien haar leeftijd werd het haar teveel. Op haar verzoek hebben wij George opgenomen in ons kindertehuis.

122.22016, leeftijd 14 jaar, heeft de Junior High School afgerond en wacht op de examen resultaten.

George is een hele vrolijke jongen met een vriendelijk karakter. George houdt ervan om fysiek contact met je te maken maar ook van non-verbaal contact kan George genieten. Sporten is iets waar George heel goed in is en wat hij graag doet. In het sporten neemt hij ook de leiding in het spel. George is niet een jongen welke snel op de voorgrond treed maar hij is wel aanwezig.

Op school lukt het George allemaal wel maar soms is hij wat nonchalant. Dit uit zich verder ook in het huiswerk dat hij op het laatste moment pas gaat maken. Het lijkt erop dat hij hier zich niet druk om maakt.

122.3George trekt op met de oudere jongens maar heeft ook zeker oog voor zijn jongere broers en zussen. Hij helpt hen dan ook met het huiswerk maken.

Tijdens de dagsluiting speelt George regelmatig djembé dit kan hij ook goed.

George is een grappige en lieve jongen!