EEN HARTELIJK WEERZIEN

Zaterdag 9 februari 2013

We zouden om 08.00 uur vertrekken, maar het werd iets later want om even over half acht kwam Tiny de manager tegen. Hij of we weer weg gingen en Tiny vertelde hem dat ze kokosmelk wilde drinken maar dat ze het steeds vergat. Heeft u nog een kwartiertje vroeg hij? Ja dat hadden we wel. Vlug werden er jongens de bomen in gestuurd en terwijl ik samen met Gideon stond te wachten bij de auto kwamen er vier jongens aan met de armen vol kokosnoten. Inmiddels hebben wij er al van gedronken en het was heerlijk.

De reis verliep heel voorspoedig en om half 2 waren we al in Sunyani waar we eerst inkopen zijn gaan doen. Vervolgens zijn we naar het Eusbett hotel gegaan en hebben 20 zakken popcorn gekocht voor de kinderen. Zelf hebben we een flink ijsje genomen, dat was lekker na zo’n reis.

Tegen drieen waren we bij de kinderen, Clement, Benson en George stonden ons al op te IMG_0119wachten en hebben geholpen met uitladen. Ook de andere kinderen kwamen met Seth en Solo aanlopen. Het was een hartelijk weerzien.

Regina kwam met Christian in de auto aanrijden en bracht ons eten: heerlijke jollof rijst, kip en een grote schaal met sla. We hebben met zijn drieën gegeten en daarna kwam Solo om samen met Gideon de afwas te doen.

Hierna lekker douchen en dan zo naar de kinderen om ze de popcorn te geven. We blijven dan nog even praten en daarna zullen we de avondsluiting bijwonen.

Eén gedachte over “EEN HARTELIJK WEERZIEN

  • 18.02.2013 om 23:24
    Permalink

    en dat moet ik nu allemaal missen :-( Ik had graag bij jullie geweest!

Reacties zijn gesloten.