WIND

Vrijdag 8 februari 2013

Was het gisteren zon, zand en zee, vandaag is daar de wind bijgekomen. Gelukkig maar want het is erg warm in Ghana zo’n 35 graden. Maar aan zee is het goed uit te houden met een flinke bries erbij.

In Nsoatre is het wel anders, daar zijn vannacht 2 konijntjes doodgegaan van de warmte en het ziet er naar uit dat er nog 2 het niet zullen halen. Gideon kwam het al huilend aan Solo vertellen. Met spoed is er een open ren in de schaduw aangelegd, zodat ze tijdens de warmte niet meer in hun hok hoeven. We zullen hopen dat er niet nog meer doodgaan. Hoewel de kinderen beslist niet bang zijn om een kip of geit te slachten, moesten de konijnen toch worden begraven.

Dit was dus alweer onze laatste dag in Anomabo, morgen op reis naar Nsoatre en dan hopen we de kinderen weer te zien en zijn we in een heel andere omgeving. Vanavond komt Gideon en dan kunnen we morgen bijtijds vertrekken, dat leek ons beter dan om Gideon eerst 4 uur hier naartoe te laten rijden en dan nog 6-7 uur naar Nsoatre.IMG_0102