DINSDAG 13 JUNI 2017

Tiny staat al bijtijds op want ze gaat met Ria naar Sandnes. Eerst moeten ze Krister in Sandnes naar school brengen en daarna winkelen. De winkels gaan echter pas om 10 uur open, dus belt Ria een vriendin en gaan ze daar gezellig koffie drinken. Dus werd het wat later voor het winkelen begon. Ze zijn niet verder gekomen dan twee winkels want toen moesten ze Krister weer ophalen. Maar in die twee winkels heeft Tiny toch kans gezien om drie jurken te kopen.

Herbert moest om half twaalf naar een vergadering en dus zou ik bij Bente blijven, maar voor dat het tijd was kwam ook Eskil thuis van school en nu heeft hij vakantie.

Bente heeft de hele dag op de vloer gelegen of gezeten achter haar laptop. Ik zei er wat van dat ze met haar nieuwe kleren op de vloer lag, maar ze zei ik lig of zit altijd op de vloer.

De dames en Krister kwamen thuis, Tiny liet haar nieuwe jurken en zien en daarna lunchen.

Voor deze avond maakte Tiny haar befaamde jachtschotel waar ze allemaal, behalve Herbert, zo gek op zijn. Marthe kwam speciaal voor het eten over. We moesten bijtijds eten want Ria moet met Krister naar zijn school. Omdat Herbert niet kan gaat Marthe mee. Het is een afsluiting van het schooljaar voor ouders en leerlingen.

 

 

 

Na het eten zitten vader en dochter nog even samen aan de piano. Morgen dus de grote dag voor Marthe!

Het is vandaag een droge dag geweest met af en toe zon. Het avondzonnetje schijnt op de graslanden aan de overkant van het meer. Het uitzicht is helder en mooi.