BOODSCHAPPEN DOEN!

Woensdag 15 oktober 2014

Om half acht toch maar uit bed we wilden flink uitslapen maar het was dus half tien Nederlandse tijd en dan lukt het toch niet meer. Heerlijk gedoucht en daarna flink van het ontbijtbuffet genoten.

Om half elf beneden cappuccino en wachten op Gideon. Hij was mooi op tijd en toen op naar het Shopping center. Daar hebben we flink inkopen gedaan voor de komende tijd in Nsoatre. Ik was bang dat ik niet genoeg cedis zou hebben, ik had voor 400 euro cedis, maar gelukkig viel het nog mee.

Toen op weg naar de boekwinkel want we wilden met Gideon en Hayford gaan lunchen. Onderweg werden we verrast door een enorme moskee in aanbouw.

IMG_2750

Dankzij de president met de moslimnaam die zegt christen te zijn (levert meer stemmen op waarschijnlijk) is er toestemming gegeven voor de bouw. Ik vernam dat hij vanuit de USA al op zijn vingers getikt was omdat hij voor besprekingen naar Iran wilde gaan en daarvoor een vliegtuig wilde huren. Toen we naar het hotel terug gingen in de namiddag heb ik de foto’s gemaakt.

IMG_2753

In de boekwinkel heb ik Bijbelstudieboeken voor jonge kinderen deel A en B gekocht van elk 20 stuks voor de weeskinderen en voor Seth om te gebruiken tijdens de Bijbelstudie.

Daarna zijn we met zijn vieren gaan lunchen en heeft Gideon ons weer naar het hotel gebracht. Inmiddels is het tegen zeven en we zullen straks wel naar beneden gaan om te eten.

 IMG_2759

Het was te druk op internet dus is het na het eten geworden. Het was een heel uitgebreid buffet, maar we hebben ons beperkt tot kleine gezonde maar lekkere hapjes. Tiny is weer aan het pakken want morgenochtend gaan we om 09.00 uur vertrekken, op naar Nsoatre naar de kinderen.