AFSCHEID! (2) DE TERUGREIS!

AFSCHEID! (2)

Zondag kwam dan het definitieve afscheid voor deze periode van Nsoatre.

Om acht uur die zondagmorgen gingen we samen met Nienke en Joanne luisteren naar de Avondmaalsdienst vanuit Woerden en ’s middags om 04.30 uur opnieuw met zijn vieren naar de nabetrachting. Het mocht een gezegende en rustige dag zijn. Alle zondagen mochten we ongestoord naar de kerkdiensten luisteren en dat is iets om dankbaar voor te zijn in dit land met stroomuitval en storingen of overbelasting van het internet.

Om 7.00 uur die avond gingen we naar de avondsluiting en daarna namen we afscheid van de kinderen en dat is altijd weer het moeilijkst.

Om 08.00 uur kwamen Nienke, Joanne en Fransien afscheid nemen. We zaten nog een uurtje gezellig bij elkaar. Hierna gingen wij naar bed want maandagochtend moesten we om 04.45 uur opstaan.

DE TERUGREIS!

Maandagochtend reden we om 05.15uur weg naar het busstation in Sunyani waar we om 5.50uur aankwamen. Twintig minuten later reden we weg op weg naar Accra. Het was een lange reis van acht uur in de bus. Maar bij aankomst stond daar de altijd weer trouwe Gideon op ons te wachten en bracht hij ons naar hotel Paloma. Na het een en ander uitpakken en onze mail nakijken gingen we eerst een poosje rusten. Vervolgens lekker gedoucht en daarna gezellig in de open lucht gaan eten op het grote terras bij het hotel.

We zijn vroeg naar bed gegaan want dinsdag wacht ons een lange dag met aansluitend een nachtvlucht naar Nederland.