VERANDERINGEN!

62.1Het was voor Tiny gisteren een drukke dag. Zij wilde de kamers in het kindertehuis anders ingedeeld hebben. Zoals gisteren al vermeld is het gelukt om een splitsing tussen jonge en oudere kinderen te regelen met instemming van alle kinderen en tot tevredenheid. Dat heeft de hele dag in beslag genomen.

Tussen 3 en 4 uur wordt eerst afscheid genomen van Clement en Joseph. We geven beiden een zakcentje mee en nemen afscheid. In de afgelopen dagen zijn ze erg behulpzaam geweest: Joseph bij de dagopvang en Clement in het kindertehuis. Elke keer is het afscheid weer een verandering voor de kinderen want het zijn hun senior broers die wanneer ze er zijn duidelijk de leiders zijn van de overige kinderen. De eerste foto is Clement die als eerste moest afreizen.

62.2

62.3

Nadat de jongens vertrokken zijn is tegen zessen ook de kamer van de vijf meiden klaar. Er zijn twee stapelbedden plus een enkel bed waar Sara op slaapt. Gisteren zaten vier meiden gezellig op de grond te praten in hun schone en nieuw ingerichte kamer. Sara was er niet, waarschijnlijk naar de jeugdvereniging van de kerk.

62.4

 

De kamer voor de drie jongste meiden was het eerste klaar en de meiden hebben hard gewerkt om de kamer goed schoon te boenen. Trots poseert jonge Sara voor haar nieuwe schone bed.

Ook bij de jongens is de indeling veranderd, George, Benson en Prince hebben een kamer waar ook Joseph en Clement slapen wanneer ze thuis zijn. Gideon gaf er de voorkeur aan bij Benjamin en Stephen te blijven slapen. Gideon valt net als Amanda een beetje tussen de wal en het schip betreffende zijn leeftijd en dat maakt het wel eens moeilijk.

62.5Bente en Krister zijn helemaal thuis, ze lopen al vroeg over het terrein. Dan zijn ze op de kippen aan het jagen maar ook spelen ze leuk met de andere kinderen. Bente heeft vriendinnetjes en Krister houdt van spelletjes op de foto speelt hij een spelletje met Gideon.

62.6