SPELEN

Vandaag de 1e maart zijn Catrien en Nadine naar de kliniek en zijn Bertine en Geertrude bij de kinderen. Ondanks de plassen, na opnieuw regen gisterenavond, hebben ze toch met de kleintjes buiten kunnen spelen. Kinderen en medewerkers genieten en schreeuwen en juichen luid mee. Zelfs de  kokkin die buiten bij de eetzaal bezig was moedigde aan.

IMG_0641

Vandaag is het de beurt van Richmond om met zijn klas in de eetzaal spelletjes te doen. Donderdags is de dag van de oudsten, de klas van Seth en vandaag dus Richmond.

Seth is vandaag naar Cape Coast om daar vandaag en morgen zijn diploma in ontvangst te nemen. Dit gaat gepaard met allerlei plechtigheden en in officiële kleding enz. Solo was er natuurlijk tegen en vond het jammer van het geld, een hele reis, overnachting, kleding en je zult voor de plechtigheid ook wel moeten betalen. Solo vertelde dat het allemaal geldklopperij is, je gaat gewoon een week later je diploma ophalen en dan kost het niks. Maar Seth wilde graag, dus heb ik hem een vrije dag gegeven, overigens heeft hij zelf voor een vervanger gezorgd.

Solo heb ik er op gewezen dat het voor Seth een hoogtepunt is en dat we weten dat hij absoluut niets van officiële plechtigheden moet hebben, maar dat hij niet kan verwachten dat iedereen zo is als hij.