NOG STEEDS STAKING!

Donderdag 23 oktober 2014

Opnieuw staakt het onderwijs personeel en terecht. Al vroeg vanmorgen kwam de assistent van het hoofd van de basisschool excuses maken bij Solo. Ze vinden het heel vervelend omdat vandaag de 4 meiden zouden beginnen. Ze willen proberen om in elk geval morgen de kinderen weer in de klassen te houden.

Wat is het probleem? Van de salarissen wordt ‘social security’ ingehouden, een deel betaald de werkgever en een deel moet je zelf betalen. Solo gaat tegen het eind van de maand altijd voor onze werknemers de premies betalen. Hij krijgt dan een papier ter bevestiging en dat laat hij zien aan onze werknemers, zodat ze kunnen zien dat er voor hun pensioen opbouw is betaald. Wat deze overheid nu doet is wel het percentage inhouden maar dit niet meer op de salarisslip vermelden, dus men heeft geen bewijs meer. Deze overheid is echt crimineel bezig om zich op allerlei manieren te verrijken. De ‘Health Insurance’ is ook al opgeblazen. Officieel bestaat hij nog maar medicijnen zijn niet meer beschikbaar en moeten duur gekocht worden enz.

17 IMG_2864

Overigens zijn de meiden met de meisjes druk bezig. Verder kunnen ze beginnen met het interviewen van schoolkinderen, want in vier klassen van de basisschool zitten er van onze kinderen.

IMG_2899

’s Middags zijn de meiden mee geweest naar het terrein van de SHS, maar daar moet je wel wat voor over hebben.