MAANDAG 19 JUNI 2e deel:

Vandaag hebben we heerlijk langs het riviertje gewandeld, het is mooi weer en een lekkere wandeltemperatuur. In Nederland is het daar te warm voor lezen we, daar zoeken de mensen verkoeling. Tiny heeft hier zelfs haar jack nog aan maar die gaat vrij snel uit want ze krijgt het ook warm.

In het kristal heldere water zijn nu mooie schaduwen van de heuvels en bergen te zien. Tussen de bergen en de rivier loopt de snelweg de E39 van Kristiansand naar Stavanger.

 

 

 

 

De waterkant is erg mooi je ziet prachtige weerspiegelingen van bomen en planten en rotsen in het water. We hebben heel wat foto’s gemaakt. Tiny moest steeds op me wachten. Er waren meer wandelaars en fietsers op dit pad, maar wanneer je groet wordt er niet teruggegroet. Men kijkt stijf voor zich uit wanneer ze iemand zien en dat verbaasd me steeds weer opnieuw. Ik denk dat Noren erg op zichzelf zijn en hun eigen leventje willen leiden. Aan de ene kant van het pad loopt het riviertje en aan de andere kant loopt de verhoogde oude spoorlijn, waarvan de bielzen en rail nog aanwezig zijn. Daar kun je ook lopen er loopt ook een smal pad langs en dan kijk je van boven op de rivier.

Er staan prachtige bloemen tussen het lange gras.

 

Op Facebook kwamen we vanavond een foto van onze kleinkinderen tegen geplaatst door Rachel Brady Farmer en gemaakt tijdens het half jaar dat Ria en Herbert met de kinderen op het schip van Operatie Mobilisatie langs de Caraïbische eilanden hebben gevaren om te evangeliseren en dat is al weer jaren geleden. Tiny en ik hadden de foto nog nooit gezien. Rachel schrijft erbij aan Ria: You know any of these people?  Found this while going through pictures today.