IETS EXTRA’S!

Bij de eerste maaltijd in de eetzaal was er iets extra’s voor de kinderen. Er was jollof rijst met een ei en een flesje drinken. Lucy was vrijdagmiddag al de inkopen wezen doen.

Maandagmorgen kwam de aannemer langs, want hij moest van zijn vrouw de openingskosten gaan betalen. Dus was de openingslunch een gift geworden. Ik heb al eens eerder verteld dat de aannemer op aandringen van zijn vrouw heel veel schenkt. Hun huwelijk was kinderloos totdat hij voor ‘Heart for Children’ ging bouwen en daarbij veel extra’s op zijn kosten deed. Ze zijn dankbaar dat de Heere ze nu gezegend heeft met kinderen sinds hij voor de stichting bouwt.

Om 12.00 was er dan de eerste maaltijd in de nieuwe eetzaal. De kinderen waren blij met hun maaltijd en ook de kinderen met een handicap kregen helzelfde in hun andere ruimere onderkomen. Er waren maandag meer jonge kinderen dan de afgelopen week. Totaal waren er 200 kinderen de kinderen met een handicap niet meegeteld, waarvan 62 jonge kinderen die bij het eten dikwijls geholpen moeten worden.