HET STARTPROGRAMMA IN GHANA

Woensdag 1 oktober 2014

We hebben besloten om ons verblijf in Ghana rustig op te starten. We hebben eerst twee overnachtingen geboekt in het “Holiday Inn Accra Airport”. Na aankomst, DV dinsdagavond 14 oktober, zijn we dan snel in het hotel. Het hotel ligt op 2 km van het vliegveld. Gideon brengt ons naar het hotel. De andere morgen doen we het rustig aan en we kunnen uitgebreid gebruik maken van het ontbijtbuffet.

Om ca. 11.00 komt Gideon ons halen en dan gaan we naar de shopping mall. In de supermarkt Shoprite gaan we dan eerst inkopen doen voor ons verblijf in Nsoatre. Het aanbod in deze supermarkt is zeer uitgebreid. In de shopping mall is een plein met rondom allemaal eetgelegenheden, dus daar gaan we lunchen.

Na de lunch gaan we naar de boekwinkel van DRTS waar Gideon werkt zodat we manager Hayford kunnen groeten.

Daarna zal Gideon ons terug brengen naar het hotel.

Op donderdagmorgen willen we na het ontbijt om 09.00 vertrekken naar Nsoatre. We hopen dan ineens door te rijden want stoppen voor inkopen in Sunyani is niet meer nodig.

IMG_1082

Gideon is op dit ogenblik in Kumasi maar liet weten het schema geen probleem te vinden. Na alle verwikkelingen gisteren op de ambassade was de WhatsApp die we gisterenavond van Gideon ontvingen een bemoediging:

‘As the month of September is ending today, may it end all your problems and troubles in the mighty name of Jesus. May any forms of distractions, hindrances and obstacles die today in Jesus name.

May the LORD cause every darkness in your life to disappear and may His eternal glory overshadow you as we approach the month of October. May your favour, blessings and strength be renewed in Jesus name. Begin to blossom and flourish in the presence of God now and forevermore…AMEN!!!’