Dinsdag 1 september:

Toen Solo gisterenavond met de tickets thuiskwam was het even schrikken. Het systeem was gewijzigd. Solo had 3 houten plankjes bij zich met daarop meldingstijd 5.00 uur, vertrektijd 6.00 uur. Dus we moesten nog eerder uit Nsoatre vertrekken. Maandagavond hadden we al afscheid genomen van de kinderen. En zo gingen we vanmorgen al om 4.15 uur naar Sunyani. Voordat alles geregeld was duurde nogal lang maar om 6.02 gingen we rijden. Het ging allemaal heel vlot en om 13.30 uur zaten we in de wachtkamer van het VIP station te wachten op het busje van hotel Paloma. Toen die eindelijk door de drukte heen gekomen was, bleek het busje een auto te zijn waar Tiny en ik plus een chauffeur net in pasten. Ook met het autootje meegekomen was de dame waar Solo de reserveringen mee had gemaakt. Dus Solo ging met de dame en onze bagage in een taxi, op kosten van het hotel, ook op naar Paloma.

1 september 1Na het inchecken zijn we eerst iets gaan drinken. Om 5.00 uur zijn we gaan eten. Ik moet zeggen het eten is goed en de kamers zijn ruimer dan de kamers in het andere Paloma hotel en ook goedkoper. Het voordeel van dit hotel is dat het dicht bij het busstation ligt.

Na het eten inchecken voor onze vlucht en jawel hoor opnieuw geen twee stoelen naast elkaar. En nu was er ook geen mogelijkheid van wijziging dus moeten we dat maar in het vliegtuig proberen. We moeten nu maar eens een klacht in gaan dienen bij de KLM temeer daar we de plaatsen al bij het boeken van de tickets hebben gereserveerd.

1 september 2Tiny zit op de plaats die we wilden en ik zit op de rij die ik wilde maar dan wel een stoel achter Tiny. Ja KLM is niet meer wat het was en dan vlieg je business class, in de economy class zal nog wel een grotere puinhoop zijn. Morgenochtend relaxen, daarna lunchen en vervolgens om 17.00 uur naar het vliegveld waar we tot 22.10 uur moeten wachten op vertrek. We hopen om 07.00 uur te landen op Schiphol.