AFSCHEID

Vanmorgen, zaterdag 9 maart, was het afscheid nemen van de kinderen. Elke keer opnieuw is dat weer moeilijk, ook voor de kinderen. Bedrukte gezichtjes, vooral Sara is elke keer opnieuw weer aangeslagen. Toen Gideon even na acht de auto rondreed, om bij ons voor het huis te komen, zaten hierin de jongens. De jongens hielpen met het inladen en bleven daarna tegen de veranda geleund. We gingen afscheid nemen, ook van de volwassenen en van Christian, voor iedereen was er een lolly en toen was het om even over negen rijden op weg naar Anomabo.

Gisterenavond waren we gezellig bij elkaar en heb ik een film gedraaid over Ruth. Daarna waren er nog twee korte filmpjes over DAGOPVANG en WEESHUIS. In de filmpjes zagen ze zichzelf terug en dat vonden ze geweldig. Het werd wel een beetje laat, maar vooruit het was de laatste avond samen.

IMG_0989

Tegen half drie waren we in Anomabo, eerst maar eens lunchen. We hebben allemaal genoten van een hamburger en patat, want dat kan hier. Gideon nam RedRed dat is gefrituurde planteen, bonen en vlees of vis. Het is een zware maaltijd, maar Gideon zal verder wel niet meer eten. Gideon slaapt ergens anders want Anomabo Beach Resort is vol, dus hij moest nog op zoek. Maar hij heeft wel een adres, want wanneer hij met boeken naar Cape Coast University gaat slaapt hij in dat hotel. We hebben hem gevraagd om zondagavond hier te komen om met ons de maaltijd te gebruiken. Het hotel waar hij slaapt heeft alleen ontbijt.