SAFE ARRIVAL!

Eindelijk arriveerde Solo met Jacolien, Arianne, Henrieke en Hannie om 7uur in het donker bij het weeshuis. De kinderen waren met de avondsluiting bezig. De verwachting was dat ze er om halfzeven zouden zijn. Vanaf 17.30 uur zaten de kinderen al te wachten. We besloten uiteindelijk maar om een half uur eerder te beginnen met de avondsluiting. We waren bijna aan het einde van de geschiedenis van de ruzie tussen de herders van Abraham en Lot en de keuze van Lot voor het beste deel van het land, toen we taxi lichten zagen. De kinderen renden naar de poort en begonnen de bagage te sjouwen.

 IMG_2858

En daar ging het in optocht naar het gastenverblijf. Er zijn vier slaapkamers, met elk twee bedden, elke slaapkamer heeft een eigen badkamer, dus de dames kunnen zelf besluiten hoe ze willen slapen.

 IMG_2859

De tafel was gedekt met heerlijke rijst, kip en salade dus er kon meteen gegeten worden en dat zal wel gesmaakt hebben na zo’n lange reisdag.

 IMG_2860

Hierna zijn de meiden nog even kort bij ons op visite geweest en hebben we chocolademelk gedronken. Er is weer eens geen internet verbinding, waarschijnlijk omdat het op enkele plaatsen rondom Sunyani slecht weer is geweest. Hier in Nsoatre was er alleen wat gerommel van de onweer.