EEN DRUKKE ZATERDAG!

Vandaag was het de dag om inkopen te doen. We moesten een nieuw gasfornuis, een broodrooster en een elektrische  fruitpers kopen. De fruitpers omdat de bomen weer vol zitten met sinaasappelen. Eerst zijn we een nieuwe telefoon gaan kopen omdat het toch handiger is om een aparte telefoon te hebben in Ghana. Dus Tiny kan nu weer volop bellen.

Daarna zijn we gaan lunchen waarna we de inkopen zijn gaan die voor onze maaltijden in de komende week.

Na vieren waren we weer terug en toen moest Tiny weer aan de slag om een taart te gaan bakken. Sara en Martha kwamen haar daarbij helpen.

 

Vandaag is Sara, kleine Sara maar die is ook al weer 11 jaar geworden, wat gaat de tijd toch snel.

Na de avondsluiting kwam oma met de taart met brandende kaarsjes binnen. Het was moeilijk om ze brandende te houden met de plafondventilator aan. Maar er bleven er toch wat branden zodat Sara ze uit kon blazen.

En toen konden ze gaan smullen en er was ook limonade voor allemaal.

 

 

Morgen is het zondag en dan hopen we al om 9.00 uur te luisteren naar onze kerkelijke gemeente in Woerden. Internet werkt heel goed, dus we hopen dat de ontvangst morgen ook goed is. De preekschets hebben we al gedownload. Na de dienst hopen we op kraamvisite te gaan. Het is nu over negenen, we hebben zojuist de koffie op, en genieten van een geweldig lawaai in de kerk naast ons waar geoefend wordt voor zang in de dienst van morgen.