Een dag van hard werken voor de dames

Woensdag was de dag om alle dozen te openen, uit te zoeken en te selecteren. Verbaasd werd geconstateerd dat er heel veel mooie, zelfs nieuwe en bekende merken kleren waren. Verder waren er schoenen, tasjes, veel sokken, babydekentjes, veel prachtige gebreide babytruitjes en broekjes, heel veel babykleertjes, jongens- en meisjeskleding, kleding voor volwassenen, veel speelgoed en knuffels enz. enz.

Maar eerst werd er ’s morgens met de kinderen van de dagopvang buiten op het grasveld weer een lied gezongen en ingestudeerd met de bijbehorende bewegingen.

De rest van de dag was het hard werken om alles op maten en soorten te sorteren en opnieuw in verschillende dozen te pakken en te verdelen over de te brengen bezoeken in de ons nog resterende dagen.

Tijdens het uitpakken kwamen er drie nieuwe dozen  een schoenendoos met plastic schijfjes waarmee je van alles kunt bouwen. Nu die hebben we gauw naar de weeskinderen gebracht. Die avond zaten alle tien de kinderen gezellig rondom de grote tafel hiermee te spelen.