Alles is gepakt!

Maandag 3 augustus:

De koffers en tassen zijn gepakt, het zijn weer heel wat kilootjes geworden met kleding, dekentjes, verbandmiddelen enz. enz. om uit te delen. Ja, wij hebben ook nog een koffer met onze kleding en toiletspullen. Het is een mooie nieuwe koffer. Tiny heeft 2 nieuwe knalgele koffers, één voor de ruimbagage en één voor de handbagage.

Maar we mogen 4 stuks ruimbagage van 32 kg elk meenemen en dat is heel veel.

Verder hebben we natuurlijk onze handbagage met de beamer voor de filmavonden met de kinderen, laptop, tablet, opladers voor de steeds uitgebreidere elektronica, fototoestel, mobiele telefoontjes voor weer enkele van de weeskinderen.

Ook de documenten voor de besprekingen zitten in de handbagage. Deze maal hebben we geen boeken want we hebben nu alletwee een E-reader en daar staan al heel wat boeken op, dus vervelen zullen we ons niet. Maar de praktijk is dat we nauwelijks aan lezen toekomen, de kinderen houden ons wel bezig.

Om half één worden we morgen naar Schiphol gebracht. Even na achten hopen we dan ’s avonds aan te komen. Onze trouwe chauffeur Gideon hoopt ons dan op te wachten en naar het hotel te brengen waar we één nacht door hopen te brengen. En dan begint woensdagmorgen de lange reis naar Nsoatre.

7 DSCF5992 - kopieDaar zullen bij aankomst de weeskinderen wel naar ons toe komen rennen, hoewel het dan al wel donker zal zijn. Op de foto de weeskinderen met Juliet, die inmiddels een baby heeft gekregen. Stephen en Prince staan nog niet op de foto want die waren er nog niet tijdens ons bezoek eind vorig jaar.